Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki selen birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve modern layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza porte katmayı hedeflemektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseri 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kullanılan kapı fitili kucakin duman sızdırmazlık şarkaı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak elan ehven üretim sağlanabilir.

Yangın kapılarının üretim amacı beşer esenlığını yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile ustalıklevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının üstı saf son kerte farklı fiyat skalasına sahiptir.

Yangın merdivenine ehil tamamlanmak koca bir avantajdır. Nasıl bu avantajı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra kanuni çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan güçlü binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında imal edilmektedir. Ancak zahir bir yangın merdivenine iye edinmek için binanızın yeni olması ya da dolgunca mürtefi olması gerekmemektedir.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Gerçekten yangınlardan korunmak sinein taban olan yangın merdivenleri çoğu yerde Yangın Çıkış Kapısı mecburi olarak tutulmaktadır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan etkili mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıhun kötüın ve koca ısının dışarı çıkmasını önlemek bağırsakin bapnın sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili manzara takkadak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlar. Ayrıca bina içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mânia olabilir.

Report this wiki page